カテゴリ:テレビ

2010年4月17日(土) | テレビ

TV

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今週たまたま二回もテレビで勉強させていただきましたが、やっぱりテレビで太って見えますね。ま、実際に太っていますからかな・・・ちょっとダイエットもう少し頑張りましょう。

I had the opportunity to be on TV twice this week.  TV really makes you look fat (although there is the possibility that that is because I am fat...)  Time to put a little effort into that diet...

2010年4月15日(木) | テレビ

Unchikukun

unchikukun.jpg明日この新しいテレビ番組にちょっと出番があります。よろしければご覧下さいませ!

Tomorrow I will have a short appearance on this new show called Unchiku kun.  If you have a chance, please have a look (Japan only, I think).

http://www.ntv.co.jp/unchiku/index.html

 

2010年4月11日(日) | テレビ

Seyanen!

MBSCharlie.JPG MBSHattoYoneichi.JPG MBSTenshi.JPG昨日「せやねん」という番組にちょっと出さしていただきました。上方噺家30人と一緒に落語についてのクイズに参加させていただきました。あとで友達に「ちょっと緊張したね」といわれました。そんなことないんですよ。めちゃくちゃ緊張しました!写真は一緒に出た月亭八斗兄さん、桂米市さん、月亭天使さん、と入門してから十日間しかたっていない桂鈴々さん。

Along with 30 other young Osaka rakugo storytellers, I got to take part in the popular Saturday morning TV show "Seyanen".   It was live so I was pretty nervous, but I think everything went OK.  Pictured with me are a few of the other storytellers on the show.  The youngest, Katsura Rinrin, started only 10 days ago!   Ganbarou!

 

2010年4月 8日(木) | お仕事 | テレビ

The Master of the House

kamadomaster.JPG kamayainside.JPGレストランのマスターです。とてもとてもいい人です。ご自分のレストランについていっぱい教えてくださいました。うちらの後ろの壁は実は大阪城です!

This is the owner of the restaurant En.  He is really proud of his place and told me all kinds of interesting things about the restaurant.  The wall behind us is actually part of Osaka Castle!

 

2010年4月 8日(木) | お仕事 | テレビ

TV Location!

kamadoinside2.JPG kamayacape.JPG kamayakama.JPG kamadowood.JPG

今日はテレビのロケにちょっと参加させていただきました。そこは私にとって天国のようなレストランでした。大阪の谷町六丁目にある「釜戸ダイニング〜縁〜」というレストランです。建物は今から120年前に作られたそうです。江戸時代に戻った感じがします。ご飯は本当の昔のような釜で作っています〜ガスではなくて木を使っています(桜かナラの木、写真はナラの木です)。入ったとたんにめちゃくちゃいい香りがします!今日はロケだけでしたので、お料理を味わうことはできませんでしたが、今度食べに行きます!

http://www.eonet.ne.jp/~nomad/

Today I was a guest on a TV show and we shot on location at an incredible restaurant called "En".  The building is 120 years old.  It feels like entering the Edo period of Japan.   They make rice the traditional way, on a wood-burning stove in big metal pots.  The wood they burn is either cherry tree wood or nara tree wood.   The smell of the burning wood is just heaven.  I would love to live in a place like this!

http://www.eonet.ne.jp/~nomad/

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